Espen ja HS Center vaihtoivat omistajaa

Harry Schaumanin säätiö on myynyt ostoskeskuskorttelin Trevianin erikoissijoitusrahastolle Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on ostanut Harry Schaumanin säätiöltä Vaasan keskustassa sijaitsevan kiinteistökokonaisuuden, johon kuuluu HS Center ja ostoskeskus Espen. Kauppaan kuuluvat kaikki torikorttelissa sijaitsevat HSS:n omistuksessa olleet kiinteistöt: kauppakeskus, Pitkäkadun tornitalo ja kaikki Alatorin kiinteistöt. Myydyt kiinteistöyhtiöt ovat Oy HS Center Ab, KOY Vasa Unitas … Jatka lukemista \"Espen ja HS Center vaihtoivat omistajaa\"
Lue lisää

Kauppakeskus Espen on yksi NCSC Finland Awards-kilpailun finalisteista

Tiistaina 8.10.2019 järjestetyssä gaalaillassa Helsingin ravintola Pörssissä valittiin NCSC Finland Awards 2019-kilpailun voittajat. Espen oli yksi finalisteista Paras innovaatio -kategoriassa muodonmuutoksensa ansiosta, jossa tyhjät liiketilat onnistuttiin muuttamaan nykyiseksi elinvoimaiseksi kauppakeskukseksi. Espen kiittää ehdokkuudesta ja onnittelee kaikkien kategorioiden voittajia. . Katso Espenin tarina
Lue lisää

Kiinteistön Solsidan i Vasa Asunto Oy:n asunnot ovat nyt myynnissä.

Kiinteistön Solsidan i Vasa Asunto Oy:n asunnot ovat nyt myynnissä. Solsidan i Vasa Asunto Oy rakennetaan Koulukadun ja Hietasaarenkadun kulmaan osoitteeseen Hietasaarenkatu 6. Asunnot valmistuvat elokuun 2019 aikana ja sijaitsevat kaupungin ykköspaikalla, meren lähettyvillä ja kuitenkin kaikkien keskustan palveluiden ääreen. Asuntojen myyntiä hoitaa Kiinteistömeklarit, www.kiinteistomeklarit.fi.  
Lue lisää

Solsidan on saanut ikkunat

Lähes kaikki huoneistot 9-kerroksisessa uudisrakennuksessa, Solsidan on nyt varustettu ikkunoilla. Rakentaminen on nyt jo niin pitkällä, että hyvin pystyy näkemään myös vinon julkisivun, josta tulee Solsidanin tunnusmerkki. Vinossa julkisivussa on lasitetut parvekkeet!
Lue lisää

Espen Grand Opening järjestettiin 22.11.2018

Torstaina 22.11. järjestettiin Vaasan uusimman kauppakeskuksen Espenin Grand Opening -tapahtuma. Päivä alkoi, kun Harry Schaumans Stiftelsenin toimitusjohtaja Tom Westermark, kiinteistöpäällikkö Jan-Erik Hinds ja puheenjohtaja Stefan Wikman leikkasivat nauhan avatakseen uuden kauppakeskuksen Espen.         Tapahtumarikas päivä sisälsi mm. Pedavoces-esitykset, valokuvakilpailun, hienot tarjoukset, lahjat ja kahvitarjoilut. Kaikkien rakastamat Muumit, viihdyttävät muotinäytökset ja päivän juontaja … Jatka lukemista \"Espen Grand Opening järjestettiin 22.11.2018\"
Lue lisää

Halonen ja Polarn o. Pyret ovat nyt avanneet Espenissä

Vaateketju Halonen avasi tänään uuden myymälän Vaasan keskustassa kauppakeskus Espenissä. Harry Schaumans Stiftelsenin tj Tom Westermark leikkasi nauhan avajaisissa yhdessä Pekka ja Liisa Halosen kanssa, Halonen-ketjun perustajat ja omistajat. Paikalla liikkeen avaamista oli odottamassa suuri joukko vaasalaisia. Myös Polarn o. Pyret avasi tänään uudessa paikassaan kauppakeskus Espenin toisessa kerroksessa.
Lue lisää

Maria Böling on Espenin uusi markkinointipäällikkö

Maria Böling on nimitetty Kauppakeskus Espenin uudeksi markkinointipäälliköksi. Hänen ensisijainen tehtävänsä on hoitaa kauppakeskuksen markkinointia ja kehittämistä mutta myös Harry Schaumans Stiftelsens markkinointia, joka omistaa Espen -kiinteistön. Maria Böling on kotoisin Vaasasta. Hän on viimeksi asunut perheensä, miehensä ja kolmen lapsensa kanssa Espoossa. Hän on koulutukseltaan markkinointiekonomi ja hän on valmistunut Helsingin Hankenista. Hän on … Jatka lukemista \"Maria Böling on Espenin uusi markkinointipäällikkö\"
Lue lisää

Uudisrakennus on saanut nimen Solsidan

Uudisrakennus Hietasaarenkadulla 6 on saanut nimekseen Solsidan. Kiinteistö on saavuttanut täyden korkeutensa kun rakennuksen 9. kerroksen rakentaminen on alkanut. Ylimmän kerroksen maisemat ovat upeat ja sieltä avautuvat näkymät merelle saakka. Uudisrakennus etenee suunnitellun aikataulun mukaan ja arvioitu valmistumisaika on toukokuussa 2019.
Lue lisää