Säätiö

Harry Schaumans Stiftelse tukee ruotsinkielistä tiedettä, koulutusta ja kulttuuria Pohjanmaalla. Säätiö on yksi suurimmista yksityisistä kiinteistönomistajista Vaasan keskusta-alueella, ja toimii myös aktiivisena kaupunkikuvan kehittäjänä. Säätiön media-yhtiö HSS Media julkaisee myös neljää sanomalehteä.

Lue lisää säätiöstä

Avustukset

HSS jakaa vuosittain avustuksia yli miljoonaan euron edestä. 70 prosenttia avustuksista menee Svensk-Österbottniska samfundetille, ja 30 prosenttia säätiö jakaa suoraan. Avustuksia voivat hakea yliopistot, korkeakoulut, järjestöt ja rekisteröidyt yhdistykset.

Lue lisää avustuksista

Uutiset

Harry Schaumans Stiftelse on muuttanut: Löydätte 9.1.2018 lähtien Harry Schaumans Stiftelsenin toimiston Kurtenian kauniissa kiinteistössä, Hovioikeudenpuistikko 11 A 22, krs. 5.

Uudisrakennusprojekti Österbottens Hus: Uusi maamerkki rakentuu Vaasan Hietasaarenkatu 6:teen. Österbottens Hus (uusi osa), on purettu ja sen paikalle kohoaa moderni asuinrakennus.

Kauppakeskus HS-Centerin uudistus: HS Centeriä aletaan remontoida loppuvuoden 2017 aikana. Kauppakeskus toimii koko remontin ajan, ja siellä olevat liikkeet ovat auki.