Säätiö

Harry Schaumans Stiftelse tukee ruotsinkielistä tiedettä, koulutusta ja kulttuuria Pohjanmaalla. Säätiö on yksi suurimmista yksityisistä kiinteistönomistajista Vaasan keskusta-alueella, ja toimii myös aktiivisena kaupunkikuvan kehittäjänä. Säätiön media-yhtiö HSS Media julkaisee myös neljää sanomalehteä.

Lue lisää säätiöstä

Avustukset

HSS jakaa vuosittain avustuksia yli miljoonaan euron edestä. 70 prosenttia avustuksista menee Svensk-Österbottniska samfundetille, ja 30 prosenttia säätiö jakaa suoraan. Avustuksia voivat hakea yliopistot, korkeakoulut, järjestöt ja rekisteröidyt yhdistykset.

Lue lisää avustuksista

Uutiset

Uudisrakennusprojekti Österbottens Hus: Uusi maamerkki rakentuu Vaasan Hietasaarenkatu 6:teen. Österbottens Hus (uusi osa), on purettu ja sen paikalle kohoaa moderni asuinrakennus.

Kauppakeskus HS-Centerin uudistus: HS Centeriä aletaan remontoida loppuvuoden 2017 aikana. Kauppakeskus toimii koko remontin ajan, ja siellä olevat liikkeet ovat auki.

Vapaat HSS-huoneistot

Harry Schaumans Stifltelse on Vaasan keskusta-alueen suurin kiinteistöomistaja. Vuokraamme toimitiloja sekä vuokra-asuntoja. Valikoimiime kuuluu myös senioriasuntoja.
Vuokra-asunto 29.5 m2
Vuokra-asunto 52.5 m2
Senioriasunto 54.5 m2
Senioriasunto 81.6 m2
Vuokra-asunto 50.5 m2
Senioriasunto 36.3 m2