Friends & Brgrs saapuu Vaasaan

Ravintolaketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Vaasan keskustassa ensi syksynä 2018. Ravintola on Friends & Brgrsin seitsemäs ravintola ja viides ravintola Suomessa. Yritys on etsinyt liiketilaa Vaasasta perustamisestaan vuonna 2014 lähtien ja on nyt tehnyt sopimuksen Harry Schaumans Stiftelsenin kanssa. Ravintola avataan uudistetun ostoskeskus HS Centerin avajaisten yhteydessä.

”Olemme todella tyytyväisiä mahdollisuudesta avata ravintola Vaasaan. Vaasa on mielenkiintoinen kaupunki, joka on tarpeeksi iso ja myös opiskelijakaupunki monille. Olemme etsineet kauan meille sopivaa, keskeistä liiketilaa Vaasasta ja HS Center sopii meille erinomaisesti”, sanoo Kaj Fagerholm, joka vastaa Friends & Brgrsin uusista liiketiloista.

”Harry Schaumanin säätiön tavoitteena on tarjota kävijöille erilaisia elämyksiä uudistetussa ostoskeskuksessa. Tähän Friends & Brgrs -ravintolan konsepti sopii erinomaisesti. Yrityksen perustaminen HS centerin ravintomaailmaan antaa tulevaisuudessa kivan lisäarvon elokuvassa kävijöille”, kertoo Tom Westermark, Harry Schaumans stiftelsenin toimitusjohtaja.