HS Center hakee markkinointipäällikköä

Vaasan ydinkeskustassa sijaitseva uudistuva, viihtyisä ja tyylikäs kauppakeskuskokonaisuus HS Center on monipuolinen ostospaikka koko perheelle. Se tarjoaa miellyttävät puitteet ja laajan valikoiman palveluita. Saman katon alta löytyy ravintolamaailma, erikoisliikkeitä sekä Bio Rex Gloria, kuuden salin ja 700 istumapaikan elokuvateatteri. Palvelukokonaisuus on suunniteltu kattavaksi ja vaativaan makuun sopivaksi. Kauppakeskuksen omistaa Harry Schaumans Stiftelse.

Tämä uusi hieno kappakeskuskokonaisuus tarvitsee nyt sinua, innovatiivinen

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko markkinoinnin ammattilainen, joka etsii uutta suuntaa uralleen? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä täysin uudistuneen konseptin parissa keskellä Vaasaa?

Tehtävänäsi on kehittää kauppakeskuksen markkinointistrategiaa ja suunnitella toimenpiteet sen toteuttamiseksi. Vastaat markkinointikanavista, keskuksen visuaalisesta ilmeestä sekä brändin vahvistamisesta. Teet läheistä yhteistyötä mainostoimiston, Shopping Vaasan tiimin sekä kauppakeskuksen vuokralaisten kanssa ja toimit itse aktiivisesti osana HSS:n tiimiä.

Odotamme sinulta sopivaa kokemusta markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK tai yliopisto) ja näyttöjä onnistumisista.  Haluat kehittyä sekä käyttää osaamistasi ja luovuuttasi liiketoiminnan kasvattamiseen markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Arvostamme hyviä kommunikointitaitoja sekä sujuvaa ruotsin, suomen ja englannin taitoa. Mikäli hallitset digitaalista markkinointia ja sinulla on sosiaalisen median osaamista, on se selkeä etu. Graafisten ohjelmien osaaminen helpottaa työtäsi samoin kuin Word Press osaaminen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen, monipuolisen sekä itsenäisen tehtävän täysin uudistuneen konseptin parissa, jossa oma kädenjälkesi näkyy ja työtäsi arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2018 mennessä.