Espen Grand Opening järjestettiin 22.11.2018

Torstaina 22.11. järjestettiin Vaasan uusimman kauppakeskuksen Espenin Grand Opening -tapahtuma. Päivä alkoi, kun Harry Schaumans Stiftelsenin toimitusjohtaja Tom Westermark, kiinteistöpäällikkö Jan-Erik Hinds ja puheenjohtaja Stefan Wikman leikkasivat nauhan avatakseen uuden kauppakeskuksen Espen.         Tapahtumarikas päivä sisälsi mm. Pedavoces-esitykset, valokuvakilpailun, hienot tarjoukset, lahjat ja kahvitarjoilut. Kaikkien rakastamat Muumit, viihdyttävät muotinäytökset ja päivän juontaja … Jatka lukemista \"Espen Grand Opening järjestettiin 22.11.2018\"
Lue lisää

Halonen ja Polarn o. Pyret ovat nyt avanneet Espenissä

Vaateketju Halonen avasi tänään uuden myymälän Vaasan keskustassa kauppakeskus Espenissä. Harry Schaumans Stiftelsenin tj Tom Westermark leikkasi nauhan avajaisissa yhdessä Pekka ja Liisa Halosen kanssa, Halonen-ketjun perustajat ja omistajat. Paikalla liikkeen avaamista oli odottamassa suuri joukko vaasalaisia. Myös Polarn o. Pyret avasi tänään uudessa paikassaan kauppakeskus Espenin toisessa kerroksessa.
Lue lisää

Maria Böling on Espenin uusi markkinointipäällikkö

Maria Böling on nimitetty Kauppakeskus Espenin uudeksi markkinointipäälliköksi. Hänen ensisijainen tehtävänsä on hoitaa kauppakeskuksen markkinointia ja kehittämistä mutta myös Harry Schaumans Stiftelsens markkinointia, joka omistaa Espen -kiinteistön. Maria Böling on kotoisin Vaasasta. Hän on viimeksi asunut perheensä, miehensä ja kolmen lapsensa kanssa Espoossa. Hän on koulutukseltaan markkinointiekonomi ja hän on valmistunut Helsingin Hankenista. Hän on … Jatka lukemista \"Maria Böling on Espenin uusi markkinointipäällikkö\"
Lue lisää

Kauppakeskus Espen uudistuu kovaa tahtia

Kauppakeskus Espen uudistuu kovaa tahtia ja monia uusia liikkeitä on jo muuttanut uusiin tiloihin. Carlings, Bik Bok ja Kicks ovat uusimmat tulokkaat ja he ovat avanneet liikkeet Espenin ensimmäiseen kerrokseen. Espenin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös Dressmann, Dressmann XL sekä Cubus ja toisesta kerroksesta KappAhl. Kauppakeskuksen pääsisäänkäynti on osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 16.
Lue lisää

Espenin tuleva sisäympäristö

Kuvassa näkyy luonnos siitä, kuinka ostoskeskus Espenin sisätilat tulevat näyttämään tulevaisuudessa Hovioikeudenpuistikon sisäänkäynnistä. Koko ostoskeskus tulee paljon avoimemmaksi ja valoisammaksi meneillään olevan uudistamisen kautta.
Lue lisää

KappAhl avasi uudessa paikassaan kauppakeskus Espenissä

KappAhl avasi tänään uudessa paikassaan kauppakeskus Espenin toisessa kerroksessa. Liikkeessä on avaraa ja valoisaa. Vaaleiden sävyjen keskellä vaatteet pääsevät oikeuksiinsa. Jo ulkoa näkee mitä valikoima pitää sisällään. Uuden liikkeen ulkopuolella seisovat KappAhlista Maarit Aro sekä Harry Schauman stiftelseniltä Tom Westermark ja Jan-Erik Hinds.
Lue lisää

HS Center on nyt Espen

HS Center on nyt virallisesti Espen. Vaasan uusin kauppakeskus koostuu viidestä arkkitehtuurisesti mielenkiintoisesta rakennuksesta ja on täydellinen paikka monipuoliseen vapaa-ajan viettoon, sillä se yhdistää saman katon alle paitsi shoppailun, ravintolat ja kahvilat myös viihdepalvelut. Espen valikoitui nimeksi viime syksynä järjestetyn kuluttajaraadin äänestyksellä, mutta kävikin ilmi, että nimi oli ollut hautumassa jo useammalla taholla. Espeniä voisikin … Jatka lukemista \"HS Center on nyt Espen\"
Lue lisää

Vaasaan avautuu japanilainen ravintola Juku

Seinäjoella vuodesta 2016 toiminut ravintola Juku laajentaa Vaasaan. – Kaupungissa on mielestäni tilausta laadukkaalle japanilaiselle ravintolalle jossa on laaja valikoima ruokia ja juomia lounaalta iltaan saakka, kertoo yrittäjä Kun Rahko. Ravintola sijaitsee juuri remontoitavassa kauppakeskus HS Centerissä, toisessa kerroksessa josta on näkymä Hovioikeudenpuistikkoon. Asiakaspaikkoja tulee olemaan noin 80. Parhaillaan on menossa ravintolan rakennustyöt, ja arvioitu … Jatka lukemista \"Vaasaan avautuu japanilainen ravintola Juku\"
Lue lisää