Bekvämt boende mitt i centrum – Folkhälsanhuset Wasa – se videon!

Visste du att det nu finns lediga lägenheter i ett av Vasas vackraste kvarter?

Nybyggt hus. Elegant innergård. Ett stenkast till torget. Möjlighet till parkeringsplats i bilhallen under huset. Missa inte möjligheten att bekanta dig med Folkhälsanhuset Wasa genom denna video!

Folkhälsanhuset i Vasa är ett hus för alla. Med sitt centrala läge, och samtidigt en väldigt skyddad innergård, erbjuder huset ett tryggt och lugnt boende mitt i stadens puls. Visionen för huset är att skapa en mötesplats för alla generationer. Och inte nog med det, tänk
att bo i ett hus som har en egen restaurang på bottenvåningen! Lunchrestaurangen Julius är öppen för såväl husets invånare som utomstående lunchgäster. Här är alla välkomna att avnjuta hälsofrämjande husmanskost gjorda på färska råvaror. Just nu finns både lediga enrummare (36 m²) och tvårummare (54 m²) att hyra i huset. Lägenheterna fungerar som helt vanliga hyreslägenheter, men alla lägenheter utrustas med trygghetslarm, så att du vid behov kan få den hjälp du behöver.

Har du fyllt 55 år och vill ansluta till vår svenskspråkiga gemenskap? Då är du mer än välkommen!

I huset erbjuder vi hälsofrämjande aktiviteter för alla åldrar! Våra ljusa och fräscha lägenheter är i nyskick och möjlighet till hemtjänst finns. Du kan bo helt självständigt ­ eller diskutera ditt servicebehov med oss. Mera information hittar du på Folkhälsanhuset Wasas hemsidor.