Friends & Brgrs kommer till Vasa

Restaurangkedjan Friends & Brgrs öppnar en restaurang i Vasa centrum nästa höst 2018. Restaurangen blir Friends & Brgrs sjunde restaurang och femte restaurang i Finland. Företaget har sökt lämpligt affärsläge i Vasa ända sedan starten 2014 och har nu gjort avtal med Harry Schaumans Stiftelse.

“Vi är mycket nöjda över möjligheten att öppna en restaurang i Vasa. Vasa är en intressant stad som är tillräckligt stor och samtidigt också studieort för många. Vi har sökt länge för att hitta ett centralt läge som passar för vår verksamhet och HS-Center passar utmärkt för oss” säger Kaj Fagerholm, ansvarig för nyetableringar inom Friends & Brgrs.

“Harry Schaumans Stiftelsens målsättning är att kunna erbjuda besökarna möjlighet till olika upplevelser i det nya köpcentret. Här passar Friends & Brgrs restaurangkoncept perfekt. Genom deras etablering i HS Centers restaurangvärld kan biobesökarna framöver erbjudas ett trevligt tillägg till biobesöket” säger Tom Westermark, VD på Harry Schaumans Stiftelse.