HS Center söker en marknadsföringschef

HS Center i hjärtat av Vasa förnyas som bäst. Det förnyade, trivsamma och eleganta köpcentret, är ett mångsidigt shoppingställe för hela familjen. Det erbjuder en trevlig miljö och ett brett utbud av tjänster. Under samma tak finns restauranger, specialaffärer och Bio Rex, en biograf med 6 st salar och 700 sittplatser. Utbudet är omfattande och passar en krävande smak. Köpcentret ägs av Harry Schaumans Stiftelse.

Detta fina köpcenter behöver nu en innovativ

MARKNADSFÖRINGSCHEF

Är du en marknadsföringsexpert som söker en ny riktning i din karriär? Vill du kavla upp ärmarna och arbeta med ett helt nytt koncept mitt i  Vasa?

Ditt arbete är att utveckla marknadsföringsstrategin för köpcentret och planera åtgärderna för genomförandet. Du är ansvarig för marknadsföringskanalerna, centrets visuella utseende och förstärkningen av varumärket. Du har tätt samarbete med reklambyrån, Shopping Vasa-teamet och hyresgästerna i köpcentret och arbetar aktivt som en del av HSS-teamet.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du har en lämplig utbildning (yrkeshögskola eller universitet) och kan visa prov på tidigare goda resultat. Du vill utveckla dig själv samt använda dina kunskaper och din kreativitet till att förbättra affärsverksamheten med hjälp av kommunikation och marknadsföring.

Vi uppskattar god kommunikationsförmåga och flytande kunskaper i svenska, finska och engelska.
Vi ser det som en klar fördel om du kan hantera digital marknadsföring och har kompetens inom sociala medier. Kunskap i grafiska program förenklar ditt arbete liksom kunskaper i Word Press.

Vi erbjuder dig en ansvarsfull, utmanande, mångsidig och självständig uppgift med ett helt förnyat koncept där ditt eget arbete kommer att vara synligt och uppskattas

Tilläggsuppgifter fås av Päivi Ekholm 040 5245554 eller paivi.ekholm@wasatalent.fi

Skicka in din ansökan samt CV med löneanspråk senast den 6.5.2018.